tiistai 3. elokuuta 2010

Uutta Mineralissimaa

Käytän meikkipohjana enää ainoastaan mineraalimeikkejä, ja tarkemmin sanottuna siis Mineralissimaa. Ensimmäinen meikkipuuterini loppui, joten olihan sitä pakko tilata taas lisää Penculan kautta. Meikkipuuterin lisäksi mukaan lähti kaksi peiteväriä.Eli peitevärit blonde ja mint sekä tuo meikkipuuteri sävyssä 1.2.

Olen jo aiemmin hehkuttanut näitä Mineralissimoita, ja olen edelleen samaa mieltä. Tuo meikkipuuteri on todella peittävää, mutta ei näytä kuitenkaan tunkkaisen pakkeloidulta.
Tuo mint peiteväri on oikein hyvää peittämään ärsyyntynyttä ihoa ja punaisia näppyjä tai arpia. Sen kanssa pitää vaan olla hieman varovainen, ettei sitä laita liikaa, jos ei halua lopputulokseksi vihreäpilkullista naamaa.
Tuo blonde on ihan liian vaaleaa mun iholle ainakin näin kesällä. Nyt käytän sitä vain hieman valokynän tapaan silmien alle peittämään tummia silmänalusia. Penculan sivuilla oleva kuva tuotteen sävystä antaa ymmärtää vähän väärin, sillä tämä tosiaan on oikeasti todella vaaleaa ja keltaista, kuten kuvista voitte huomataTästä kuvasta voitte bongata tuotteiden incit (klikkailkaa siis isommaksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti