keskiviikko 4. elokuuta 2010

Hehkutusta ja vähän muutakin

Pakko ihan tänne tulla hehkuttamaa tuota Pharmazonia. Tein kyseiseen puljuun tilauksen tänään n. puoli yhden aikaan ja puolen tunnin kuluttua sainkin jo viestin sähköpostiini, että tilaukseni on lähetetty. Todella nopeaa toimintaa siis! En voi kyllä muuta kuin kehua kyseistä paikkaa. Jos Korresit on kolahtaneet, niin suosittelen kyllä lämpimästi ne tuolta tilaamaan. Tällä kertaa kyllä vähän mietitytti tuo Kreikan taloustilanne jne. mutta mitä ellien keskustelupalstalta lueskelin, niin kyseinen nettikauppa toimii edelleen ihan yhtä hyvin kuin aina ennenkin.
Kun paketti saapuu lupaan tehdä postauksen kaikista Korres- tuotteistani :)

Jotta postaus ei menisi ihan pelkäksi hehkuttamiseksi, laitetaan vielä vähän kuvaa Cittarin alelaarista löytämästäni parivaljakostaÄhh, ärsytti kun en saanut millään mun kameralla noiden oikeita sävyjä esiin. Kyseessä siis kuitenkin Nivean luomarit, jotka kustansivat huimat euron kipale. No eipä nämä kyllä mitään kauhean hyvän laatuista kamaa olekaan. Pigmenttiä saisi olla hurjasti enemmään. Eli vähän plääh, mutta toisaalta voiko tuolta hinnalta paljoa muuta odottaakaan? Ainakin nuo avainkuviot on aika söpöt :)
Tajusin, ettei mulla ole Niveasta oikein minkäänlaista kokemusta ainakaan meikkejen osalta. Aikoinaan Nivealla oli sellainen rasvaiselle iholle tarkoitettu riisiä sisältävä meikkivoide, joka oli ihan mun lemppari. Muutaman purkillisen sitä ehdin käyttää, kunnes valmistus lopetettiin :(
Löytyykö lukijoista ketään, jolla olisi enemmän kokemusta näistä Nivean meikeistä?

2 kommenttia:

  1. Moi! Olen kokeillut jonkun verran Nivean tarjousmeikkejä ja kokemus on itsellänikin ollut huono. Luomiväreissä kehno pigmenttisyys, huulipunat eivät pysy huulilla lainkaan. Puuteri on ihan ok, tosin annoin senkin eteenpäin. Sen sijaan Nivean suihkutuotteet ovat ihan kivoja!

    VastaaPoista
  2. Moimoi! Eipä taida tosiaan nuo Nivean meikit mitään laatudukasta tavaraa olla noin yleisesti :/ Jotenkin tuotteiden ulkonäkökin on jotenkin tylsä, eikä iske muhun ollenkaan.
    Suihkutuotteiden puolelta mullakin on kyllä ihan hyviä kokemuksia :)

    VastaaPoista