lauantai 24. heinäkuuta 2010

Snails

Olin jo kauan miettinyt paljon puhutun etanavoiteen ostamista, koska netistä löysin paljon hyvää palautetta kyseisestä tuotteesta. Tuotteenhan pitäisi mm. vaalentaa arpia ja ehkäistä ihon tulehduksia. Kuulosti siis juuri täydelliseltä mun tarpeisiin.
Palkkapäivä sitten koitti ja menin hakemaan Lifestä oman etanavoiteeni, josta sain pulittaa 44 e. Purkki on ison kokoinen (100 ml), joten siihen nähden hinta ei ollut paha, mutta kuitenkin hirvittää kertaostona maksaa yhdestä rasvasta noin paljon. Olenhan sentään köyhä opiskelija.No innoissani tätä sitten kotona naamani sivelin ja tuntui kyllä tosi ihanalta tavaralta. Naama jäi tosi sileäksi ja pehmeäksi. Käytin tätä vain iltaisin koska ainakin näin kesäisin se oli liian rasvaista meikin alla käytettäväksi.
Parin päivän jälkeen alkoi tapahtua jotain kummallista. Yhtäkkiä ihoni tulehtui tosi pahasti ja alkoi pukkaamaan kauheasti näppyjä. Mun naama oli oikeasti tosi kipeä ja ihan järkyttävän näköinen.
En osaa sanoa johtuiko tuo kauhea näppyreaktio juuri tuosta etanavoiteesta, mutta ainakin käytön lopettamisen jälkeen iho rauhoittui hieman. Toisaalta otin juuri n. viikko sitten roimasti aurinkoa, mikä on ennenkin saanut ihoni tulehtumaan.

Iho oli kuitenkin ihan järkyttävässä kunnossa ja pakko oli saada käyttöön jotain järeämpiä aseita. Ei siinä muu auttanut kuin lampsia apteekkiin ja ostaa basironia.Olen aikaisemmin kokeillut tätä pari kertaa kaveriltani, mutta omaa tuubia mulla ei ole koskaan ennen ollut. Laitoin tätä nyt yhtenä iltana ja tuntui auttavan jo yhden yön aikana ihan kivasti. Kuivattaa vain melkoisesti :/ Mutta tätä nyt ei ole tarkoituskaan käyttää pitkäaikaisesti, vain sen aikaa kun saan tämän nassuni taas normaaliin kuosiin.

Onko kellään muulla käynyt tuon etanavoiteen kanssa samoin? Vai onko tollainen kukkimisvaihe ihan normaalia? Jotkut tuotteethan saavat ensin kaikki epäpuhtaudet työntymään pintaan. En oikeasti tiedä uskallanko enää koko tuotetta käyttää. Ainakin nyt pidän taukoa, koska lähiaikoina on tulossa tilaisuuksia, joissa olisi parasta näyttää hyvältä.
Entä onko basironista kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti