keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Taas vähän uutta

Vihdoin pääsin taas koneelle. Meillä oli netti hajalla tässä viikon, ja ahh miten ihanaa on taas päästä lukemaan kaikkia kivoja blogeja ja kirjoittelemaan myös itsekin.

Kävin tässä muutama päivä sitten Anttilassa ja sinne oli tullut uusi täysin kasviperäinen kosmetiikkasarja (niin ainakin siellä lapussa väitettiin). Pakkohan sieltä oli sitten napata normaalille ja sekaiholle tarkoitettu palasaippua.En tykkää kauheasti mistään palasaippuoista. Jotenkin mulla on sellainen mielikuva, että ne ovat kauheita bakteeripesäkkeitä. Aikaisemmin mulla on ollut monta vuotta sitten käytössä sebamedin kasvosaippua, mutta sekin rupesin jossain vaiheessa ällöttämään ja heitin yli puolet roskiin. Tämän kanssa tein nyt niin, että leikkasin saippuan puoliksi ja otin vain toisen puolen käyttöön.
Harmi, että muutaman käyttökerran jälkeen tämä on tuntunut olevan ehkä liian pesevä mun nassulle. En osaa oikein kuvailla sitä, mutta tämä jättää todella oudon tuntuisen pinnan kasvoille. Tuoksustakaan en oikein pidä. Haisee mun mielestä yksinkertaisesti vain saippualle.

Muuten tuo sarja vaikutti todella kiinnostavalta. Siellä oli ainakin muutamaa eri kasvovoidetta, vartalokuorintavoide, vehnänalkioöljyä, body lotionia ja näitä palasaippuoita. Hinnat eivät olleet mitään pilviä hipovia. Esim. kaikki kasvorasvat olivat kympin luokkaa ja nuo palasaippuat vain alle 2 e.

Toinen mukaan lähtenyt tuote Anttilasta on tämä käsirasvaTästä tykkään kovasti. Kosteuttaa hyvin, mutta ei silti jätä rasvaista tunnetta. Käsistä tulee ihanan pehmeät. Tuubi on juuri hyvän kokonen laukussa kannettavaksi. Ainoa miinus tässä on mitäänsanomaton tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti