tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kosmetiikkalakko alkakoon

Huh, olen shoppaillut aivan mielettömästi viime aikoina. Rahaa tietty palanut samaan malliin. Mulla on ihan mielettömästi kaikkia uusia kivoja kosmetiikka juttuja, joita en ole ehtinyt vielä täällä esitellä. Ylipäätänsäkin tuota kosmetiikkaa tuntuu olevan nyt jo niin paljon, etten tiedä mihin saan kaiken kohta mahtumaan ja miten ehdin käyttää kaikkia ennen kuin menenvät pilalle. Siksipä ajattelin, että nyt alkaa kosmetiikkalakko. Päätin, että se saa kestää siihen asti kunnes lähden käymään Tallinnassa(heinäkuun aikana pitäisi reissu tehdä). Katsotaan miten onnistun.

Tässä vielä viime shoppailureissun kosmetiikkaostoksia:- Lacto linen alkoholiton kasvovesi Vapaa valinnasta 4e
- Seppälän alelakka vain euron (!). Tämä on todellinen rakkauslakka
- Kicksistä paljon hehkutettu chocolate mud mask 2,20e
- BeYun luomiväripaletti tarjouksessa 9e (normisti 19,90) myöskin Kicksistä

3 kommenttia:

  1. Hei! :) Voitit blogini Cailap-arvonnassa, mutta lähettämäni sähköposti ei tainnut tavoittaa sinua? Ottaisitko yhteyttä minuun (beautybabe@windowslive.com) ja kertoisit mihin osoitteeseen voin postittaa palkintosi? :)

    VastaaPoista
  2. Olis kiva kuulla kommenttia tuosta suklaanaamiosta. Oon itsekin meinannut sitä kokeilla mutta en ole vielä tullut ostaneeksi.

    VastaaPoista
  3. Sanna: Juu testailin sitä juuri eilen ekaa kertaa. Koklaan ainakin toisen kerran vielä ja sitten annan siitä jonkinlaista palautetta :)

    VastaaPoista