sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Wild and crazy!

Käväistessäni Seppälässä muilla ostoksilla silmiini osui tämä ihanan kesäinen Wild and crazyn lakka nimeltään Baffin bay.Oi, olen ihan rakastunut tähän. Tämä sopii niin ihanasti kesään ja sävy oikein loistaa auringossa.
Aikaisemmin minulla olikin jo kaksi saman merkin lakkaa, sävyt summer neon ja bombay(Kuvassa sävyt ovat aivan jotain muuta mitä pitäisi. Kummatkin ovat neonpia luonnossa, varsinkin tuo pinkki summer neon. Kuva nyt lähinnä muodon vuoksi)

Eihän nämä lakat mitää kauhean hyvän laatuisia ole ja alkavat kyllä aika nopeasti lohkeilla. Lisäksi olen huomannut, että noiden sävyjenkin välillä on melkoisesti laatueroa. Tuo violetti lakka on ehdottomasti huonointa. Väri tuntuu jotenkin aina imeytyvän kynteen, eikä lakkauksesta saa monellakaan kerroksella kiiltävää ja siistiä. Siksi tämä lakka onkin jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Tuo summer neon taas on kaikista lakoistani ehkä se lempparein ja todella hyvää tavaraa. Varsinkin kesäisin tämä on ahkerassa käytössä. Parasta näissä lakoissa on ehdottomasti näiden hinta; n. 3e noinkin isosta pullosta. Me likey! Täytyy varmaan taas joku päivä kipaista Seppälään, sillä sinne hyllyyn jäi vielä pari "must have" sävyä.

2 kommenttia:

  1. Sävyt ovat kyllä ihania, mutta en ole tullut ostaneeksi juuri huonon laadun pelossa. Voisi kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Niin laatu nyt ei ole mikään kauhean kehuttava, mutta toisaalta hintakin sen mukainen :)

    VastaaPoista