keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

I love you Carmex

Olen löytänyt täydellisen huulirasvan!Ostin oman Carmexini Stockalta, mutta kuulemma tätä saa todella halvalla eBaysta isommissa erissä. Eipä Stockmanninkaan hinta mikää paha ollut, sillä pulitin tästä muistaakseni vain kolmisen euroa.
Laitan tätä aamuin illoin ja se riittää pitämään huuleni pehmeinä. Laitoin jälkeen tämä kihelmöi jännästi huulilla, mikä ei kuitenkaan tunnu mitenkään epämiellyttävältä. Tämä on sinänsä hassu tapaus, että tämä muistuttaa lähes täydellisesti Blistexin valkoisessa purnukassa olevaa huulirasvaa. Ensinnäkin nuo pakkaukset on muodoltaa ainakin lähes täysin identtiset. Käytin blistexin huulirasvaa viimeksi yläasteella (eli kauan sitten), mutta muistelisin, että tuoksu, maku ja koostumuskin ovat samanlaiset kuin tässä Carmexissa. Tuli ikään kuin déja vu kun tätä sivelin ekan kerran huulille. Harmi, ettei minulla ole yhtää Blistex purkkia tallessa, että olisin voinut vertailla incien samanlaisuutta(vaikka niistä muuten en paljoa ymmärräkään).
Ainoana miinuksena tosin tuo epähygieeninen purkki, josta rasvaa pitää kaivaa sormin. Itse olen tämän ongelman ratkaissut kuitenkin siten, että käytän kaivamiseen ja levittämiseen kynsinauhoille tarkoitettua "tikkua".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti