perjantai 26. maaliskuuta 2010

Elämä hymyilee

Olen tällä hetkellä todella onnellinen! Kaikki ylioppilaskirjoitukset on nyt jo hoidettu ja alustavien pisteiden mukaan kaikki on mennyt odotettua paremmin. Nyt saan olla kyllä tyytyväinen itseeni.
Kirjoitusten loppuminen tarkoittaa myös sitä, että nyt blogillekin on enemmän aikaa.

Myös yksi sähköposti sai minut hyppimään onnesta. Minut on nimittäin valittu testaamaan uusia Acnicyl tuotteita. Minulle siis pitäisi tulla postilaatikkoon lähipäivinä Acnicyl cleanser ja Acnicyl Cream. Tässä vähän lisätietoa Acnicyl.fi sivuilta:

Mikä Acnicyl CLEANSER on?
Acnicyl CLEANSER on syväpuhdistava, hajusteeton geeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä. Päivittäinen puhdistus Acnicyl CLEANSERillä auttaa pitämään ihon puhtaana ja ehkäisemään aknea ja ihon epäpuhtauksia. Ihon säännöllinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos
Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta ihoa

Mikä Acnicyl CREAM on?
Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Kun iho on puhdistettu Acnicyl CLEANSERillä, levitetään Acnicyl CREAM -voidetta kasvoille kauttaaltaan tai tarvittaviin kohtiin.
Acnicyl CREAM on ainutlaatuinen tuote, joka sisältää patentoidun yhdistelmän vaikuttavia aineita. Acnicyl CREAM poistaa kuolleita ihosoluja hellävaraisesti, avaa tukkeutuneita huokosia ja estää aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Hoito on toistettava kahdesti päivässä vähintään kuuden viikon ajan, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.
Usein ihon kuivuus sekä hormonitason muutokset ovat ihon liiallisen talintuotannon syy, mikä puolestaan voi aiheuttaa finnejä ja ihomatoja. Acnicyl CREAM pehmentää ihoa ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon lisäämättä talin tuotantoa. Acnicyl CREAM -voidetta voi käyttää tarvittavilla alueilla tai kasvoilla kauttaaltaan. Voide tuntuu hoitavalta ja miellyttävältä iholla ärsyttämättä herkkiä alueita.


Että sellaista. Mua kyllä vähän pelottaa nuo tuotteet, koska mulla ei enää varsinaista aknea ole vaan vain yksittäisiä finnejä ilmestyy sinne tänne. Toivottavasti tuotteet eivät siis ole liian tujuja mun nassulle, sillä tämä on jo nyt ihan tarpeeksi kuiva ja punoittava. Toisaalta Acnicyl mainostaa sopivansa myös hyvin herkälle iholle ja palauttavansa ihon normaalin kosteustasapainon. Mutta näistä saatte jokatapauksessa kuulla lisää kun saapuvat.

Odotan myös innolla pakettia Kreikasta, mutta siitäkin lisää sitten kun saan sen käsiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti