perjantai 5. maaliskuuta 2010

Uusi naamio

Tässä on ollut pienehköä blogitaukoa, kun olen yrittänyt lukea kirjoituksiin(tosin melko huonolla menestyksellä). Jotenkin tuntuu, että lukeminen enää tässä vaiheessa on melko turhaa.

Nyt kuitenkin asiaan. Ostin tässä pari viikkoa sitten uuden naamion ja olen aivan rakastunut tähän tuotteeseen.



Kyseessä on TBS:n teepuu naamio, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Pelkäsin vähän, että tämä kuivattaisi ihoa ihan mielettömästi, mutta vaikutus on oikeastaan ollut päinvastainen. Laitoin tätä yhtänä iltana hilseilevälle iholleni ja naamion jälkeen ihoni oli jopa kosteampi ja hilseily poissa. Mönjä on vihreää ja tuntuu olevan todella riittoisaa tavaraa. Kaikkein parasta tässä kuitenkin on tämän puhdistava vaikutus. Ihoni ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvässä kunnossa! Suosittelen lämpimästi.

Nyt olen aloittanut kosmetiikkalakon, jonka on tarkoitus kestää 17. päivään asti. Mitä tuona päivänä tapahtuu? Silloin alkaa tietenkin Sokoksen 3+1 päivät, joita rakastan suuresti. Sieltä löytää aina niin kivoja kosmetiikkajuttuja halvalla. Tällä kertaa tarkoituksena olisi löytää jotain tälläistä:

- uusi ripsari
- arkikäyttöön sopiva tahmaamaton huulikiilto
- kultaiseen taittuva luomiväri
- kiinteyttävä vartalorasva
- hyvä ja nopeasti kuivuva dödö

Tällä kertaa yritän pitää järjen mukana tuolla, enkä osta mitään tarpeetonta. Tai ainakin lupaan niin, mutta luultavasti tulen vähän lipsumaan.

2 kommenttia:

  1. Ai niin 3+1 -päivät. Niitä en ottanutkaan huomioon kun tein suuruudenhullun päätöksen yrittää kosmetiikkalakkoa vappuun asti!

    VastaaPoista
  2. Sanna: Mä en ainakaan itse voisi ikinä olla noitten aikaan kosmetiikkalakossa!:D Noi päivät on niin rakkautta<3

    VastaaPoista