perjantai 2. huhtikuuta 2010

"Halvalla kun sain"

Poikkesin yksi päivä tässä Lidlissä ihan muilla asioilla, mutta päädyinkin sitten kosmetiikkaosastolle. Kuten kaikki tietävät, Lidlin tuotteet eivät todellakaan ole hinnoilla pilattuja, ja siksipä minun mukaani lähtikin sieltä pari juttua.



Cienin käsirasva sisältää hunajavahaa ja glyseriiniä, joiden pitäisi hoitaa kuivaa ja rasittunutta ihoa. Tämä ei mielestäni tee mitään ihmeitä, mutta ihan kiva perusrasva. Tuoksu on jostain tuttu, mutta mielestäni aika tylsä. Tämän kanssa täytyy olla tosi varovainen, ettei laita tätä liikaa tai muuten saattaa tulla ongelmia imeytymisen kanssa.



Huulirasva on myös Cienin. Aluksi tämä oli todella kovaa ja levittäminen repi huuleni täysin. Käytössä tämä on kuitenkin pehmennyt vähän, mutta silti jättää huuliin sellaisen vähän kuivan ja tahmaisen fiiliksen. Tykkään tästä kuitenkin tuon punaisuuden takia. Omat huuleni ovat melko punaiset ihan luonnostaankin, joten minulla huulirasvan tuomaa sävyeroa ei edes huomaa. Huuleni ovat usein todella rohtuneet ja niissä on rumia tummanpunaisia halkeamia, jotka näyttävät siltä, että minulla olisi pahempikin herpes päällä. Tämä huulirasva on pelastus ongelmaani. Tämä onnistuu tasoittamaan huulteni väriä, eikä halkeamia edes huomaa.

Nämä taisivat verottaa rahapussiani yhteensä vain kahden euron verran. Hintalaatusuhde kohdallaaan!

Onko teillä jotain suosikkeja Lidlin kosmetiikkaosastolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti