perjantai 19. elokuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Nyt kun näitä aurinkoisia päiviä vielä vähän riittää, niin ajattelimpa näin mattimyöhäisenä esitellä aurinkotuotteeni.



Tässä ovat ne vähäiset kaverit, jotka auttoivat minua suojautumaan auringon haittavaikutuksilta. Tarkoituksena oli kyllä tänä kesänä ostaa vielä joku kasvoille tarkoitettu aurinkorasva, mutta se sitten jäi kun en edes ehtinyt aurinkoa palvomaan oikein kunnolla.


Vasemmalta siis löytyy Aloha merkkinen porkkanaöljy, joka lupaa tehostaa ruskettumista. Tämä jätti todella ihanan pehmeän tunteen kropalle ja sai sen hehkumaan. Mitään megamaista rusketustehoa tämä ei kuitenkaan antanut, mutta nopeutti hommaa kuitenkin pikkuisen (tai sitten se oli vaan se plasebo).

Itse aurinkorasvana toimi Nivean putelo, joka hoiti hommansa moitteettomasti. Tämä on taas näitä tuotteita, joista mulla ei ole sanottavana oikein juuta eikä jaata, mutta jotka kuitenkin toimivat ihan hyvin. Kertaakaan en palanut tätä käyttäessäni.


Tänä vuonna en ole ottanut aurinkoa kuin ehkä max. 5 kertaa. Siksi näitä aurinkotuotteitakaan en enempää omista. Syynä (työkiireiden lisäksi) tähän sisällä piileskelyyn on ollut se, että auringonottamisen jälkeen noin parin päivän päästä mun iho kukkii aina aivan järkyttävästi. Sitä ei edes voi kuvailla kuinka pahan näköisenä mun nassu on aina silloin. Finnejä tulee ympäri naamaa ja ne ovat sellaisia todella tulehtuneita ja kipeitä. Niitä ei saa millään parhaimmilakaan peitevoiteilla piiloon. Sitten joutuu aina kotona kyhnöttämään viikon kun ei oikeasti vain kehtaa mennä ihmisten ilmoille. Puhuin vaivasta taannoin myös ihotautilääkärille, eikä hänkään oikein tiennyt mistä moinen voisi johtua. Epäili vähän mallorca-aknea. Ihme vain, että ongelma on ollut mulla ainoastaan kahtena viimeisenä kesänä. Ennen sitä pystyin ottamaan aurinkoa täysin huoletta. Ens kesäksi tosiaan pitää kyllä ostaa joku supertehokas aurinkorasva kasvoille, jos se vaikka auttaisi. Mennä vaikka oikein apteekista kyselemään, millainen tuote sopisi tällaiseen ongelmaan parhaiten.

Kärsiikö kukaan muu tällaisesta?


Sorppa, jos sain otsikon vuoksi jonkun päähän soimaan tuon rasittavan biisin. Parempi hei sekin, itselläni kuitenkin jumittanut koko päivä päässä Jumalan kämmenellä kipale -,-


ps. Olen tässä kesän aikana löytänyt kaikkia tosi ihania uusia kosmetiikkajuttuja, joita on pakko päästä jakamaan teidänkin kanssa! Täytyy vaan ehtiä kuvailemaan niitä joku päivä. Ja ai niin, näpyttelin juuri tilauksen feeluniquelle. Menkää tekin tsekkaamaan alennukset sieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti