torstai 14. heinäkuuta 2011

Kyyhkyset

Olen toiminut keväästä asti Doven konsulenttina, joten kyseiseltä puljulta on pitänyt testailla muutamia tuotteita, että osaa sitten neuvoa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Päätin esitellä teille muutamat tällä hetkellä käytössäni olevat Dovet ja kertoa niistä pari sanaa. (huom. vaikka olenkin Doven konsu, se ei silti mitenkään vaikuta mielipiteisiini tuotteista :>)

1. Edelleen jossain Anttiloissa ja Sokoksissa saattaa olla kamppis menossa, että kun ostaa kaksi Doven tuotetta niin saa tämän päivittäiseen käyttöön sopivan kuorintavoiteen kaupanpäälle. Tällä pesen itseni aina ennen päivettävän voiteen levitystä, sillä näin vältytään paremmin oranssilta rajoilta :) En oikeastaan tykkää tästä erityisemmin, mutta ihan kivahan tämä on. Kuorivia rakeita vain saisi olla enemmän ja koostumus saisi olla omaan makuuni ehkä vähän tuhdimpi.

2. Käytän suihkusaippuoita todella harvoin (jep, olen outo). Ainoastaan silloin pesen kroppani oikein saippualla, jos olen hikijumpannut tai lenkkeillyt oikien kunnolla. Muuten en yksinkertaisesti koe tarvitsevani kroppasaippuaa. Kuivattaa vaan turhaan ihoa. Lisäksi yksi syy saippuattomuudelleni on toki myös laiskuuteni. En siis ole todellakaan hyvä arvioimaan suihkusaippuiota, koska mulla ei paljoa vertailukohtia ole ja muutenkin ne ovat mulle yleensä todella mitäänsanomattomia. Tästä nyt voisin kuitenkin sen sanoa, että tuoksu on tosi ihana ja raikas. Sopii todella hyvin kesään. Tämä ei myöskään ole kuivattanut ihoani.

3. Tämä pörröisille hiuksille tarkoitettu hoitsikka on aivan mahtava! Tämä silottaa kivasti pörröistä tukkaani ja antaa kiiltoa. Tuoksu tässä on melko mieto, eli just melko Dovemainen. Mä tykkään! :)

4. Tätä kiinteyttävää kropparasvaa en ole ehtinyt kokeilla vielä kauhean usein. Ensimmäisillä käyttökerroilla en kuitenkaan ole mitenkään vakuuttunut ja siksi ne käyttökerrat ovatkin ehkä jääneet aika vähäiselle. Tämä nimittäin jättää jotenkin sellaisen nahkean tunteen ihon pintaa. Myöskään kosteustehot eivät ole mitenkään kehuttavat. Mitään kiinteytymistä en myöskään ole yllätys yllätys huomannut.


5. Tähän astettain päivettävään kosteusvoiteeseen olen rakastunut täysin. En ole koskaan aiemmin uskaltanut kokeilla mitään itseruskettavia kammottavien rajojen pelossa. Muutenkin suosin kaikessa suhteessa aina luomua ;) Vähän pelottikin ensimmäisellä kerralla, että tuleekohan musta nyt joku porkkanaseepra, mutta eipä onneksi tullut! En ole kertaakaan saanut tällä aikaan yhtäkään rajaa. Levitän aina ennen tämän laittoa ihan tavallista kropparasvaa kuivimpiin kohtiin, ettei väri pääse imeytymään niihin liikaa. Tämän antama väri ei ole myöskään mitenkään luonnottoman tumma tai oranssi. Tämä antaa vain sellaisen kivan lämpimän sävyn iholle. Ja sävyähän voi säännöstellä kerrosten määrällä. Tästä on tullut kyllä ehdoton lempparini, enkä varmaan osaisi enää edes elää ilman tätä.



Mitä mieltä olette yleisesti Doven tuotteista?

1 kommentti:

  1. Minusta Doven tuotteet ovat peruskivoja, ja varsinkin deodorantteja ja suihkugeelejä käytän silloin tällöin. Tuoksuihin kyllä pitkän päälle kyllästyy, mutta aika ajoin palaan kaupassa Dove-hyllylle kun kaipaan kivaa perustuotetta :) Tuota kuorintavoidetta haluaisin kokeilla, en tiennyt Dovella sellaista olevan.

    Toimitko siis tuote-esittelijänä tavarataloissa? Mitä pidät työstä?

    Hassua tuo ettet käytä suihkusaippuaa :) Hyvät perustelut sille kyllä. Itse en usko, että voisin pärjätä ilman.

    VastaaPoista