keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Lumput

Ajattelin sanoa pari sanasta tästä ihanasta puhdistustuotteesta, joka on ollut kohtalaisen aktiivisesti esillä muissakin blogeissa.



Kyseessä on siis Lumenen ihanaakin ihanampi puhdistusöljy. Ja mitenkä sattuikaan niin, että heti kun rakastuin tähän tuotteeseen, niin eikös sen valmistus lopeteta, nice! Nyt olenkin hamunnut kaikki mahdolliset alekorit läpi ja yrittänyt löytää näitä vielä vähän kaappeihin jemmattaviksi. Onneksi tämä on tosi riittoisaa tavaraa. En enää voisi enää edes kuvitella käyttäväni minkäälaista muuta kuin öljypuhdistusta kasvopesun ensimmäisessä osassa. Tämä on aika pitkälti ainut putsari, joka ei ärsytä tai kuivata tällä hetkellä tosi herkkää hipiääni. Meikit lähtevät tosi hyvin pois ja kiva kun voi käyttää myös silmämeikin poistoon :) Miksi ihmeessä tämän valmistus muuten lopetettiin, vaikka oikeastaan kaikki tästä lukemani ja kuulemani kokemukset ovat olleet vähintäänkin positiivisia. Pöhköä!

Karu totuus on kuitenkin se, että kaappeihini varastoimani putelot tulevat loppumaan jossain vaiheessa, ja siksi pitääkin ruveta etsimään hyvää seuraajaa jo ajoissa. Suositelkaapa siis jotain hyvää puhdistusöljyä! Plussaa tietenkin olisi, jos öljy olisi vielä luonnonkosmetiikkaa, mutta toki muutkin käy.


Rupesin miettimään yksi päivä, että oikeastaan Lumenen ihonhoitotuotteet ovat täysin uusi juttu minulle. Kun oikein muistelin, niin mielestäni mulla ei ole koskaan aiemmin ollut käytössä Lumenelta muuta kuin meikkejä. Miksi ihmeessä ei? Miten olen voinut sivuuttaa kuitenkin näin ison merkin kaikki ihonhoitotuotteet, vaikka matkan varrella olen oikeasti kokeillut varmaan kaikkia muita marketeista saatavia sarjoja. En tajua. No, nyt kun totesin tämän putsarin hyväksi, päätin sitten myös kokeilla Lumenelta muitakin tuotteita ja kotiutin alekorista mukaan myös nämä kaksi kaverusta



Vasemmalla tuossa on kosteuttava puhdistusvoide, joka tosin oli melkoinen pettymys. En tajunnut kaupassa kiireessä lukea putelon takana olevaa tekstiä, jossa mainittiin tämän olevan vaahtoava. Ja mulla kun kaikki vaahtoavat tuotteet tuppaavat kuivattamaan ihoani. Niin kävi harmiksi myös tämän kanssa. Tätä voin käyttää niinä päivinä kun iho on vähän rasvaisempi, mutta en todellakaan päivittäin.

Oikealla sitten on Milky Touch jättikokoinen alkoholiton kasvovesi. Olen käyttänyt tätä muutamina iltoina, eikä ihoni ole ainakaan pahaa tykännyt. Poistaa viimeiset liat nassusta oikein mukavasti. Minulla ei ole tästä oikein mitään erikoista sanottavaa. Ihan kiva ja toimiva tuote näin muutaman käyttökerran jälkeen.

Mitkä ovat teidän suosikkejanne Lumenelta?

4 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä todella sääli, että Lumpun puhdistusöljy lopetettiin :( Itse olen huomannut, että puhdistusöljyjä ei ole kovinkaan monella merkillä saatavilla, mutta sitten tuli mieleen, että apteekin valikoimissa saattaisi olla ja niin olikin :)

    Asiasta lisää täällä: http://nonnula.blogspot.com/2011/03/cliniderm-velvetly-smooth.html

    VastaaPoista
  2. Lumene on todella aliarvostettu merkki. Kannattaa vaan kokeilla lisää. Ja tuon lopetetun öljyn tilalle tulee varmasti jokin vastaava uusi tuote, joten pidä vain silmäsi auki ;)

    VastaaPoista
  3. Sensailla on hyvä puhdistusöljy, joskin ihan pirun kallis. Itse olen siirtynyt käyttämään meikin puhdistuksessa kookosöljyä, joka toimii tosi hyvin ja tuoksuu herkulliselle. Sitä ei tosin saa huuhdeltua pois kuten varsinaisia puhdistusöljyjä, pyyhin öljyt ja meikin pois vanulapulla ennen kasvojen puhdistusta.

    VastaaPoista
  4. Nonnu: Tuohan kuulostaa erittäin hyvältä. Taitaa päästä testiin Lumppujen loputtua ;)

    Rissa99xo: Varmasti tulen kokeilemaan :) olen jo nyt löytänyt itseni huolestuttavan usein tutkailemasta Lumenen hyllyjä... Ja joo toivotaan näin! :)

    .Nekku.: Tuosta Sensain puhdistusöljystä olen kanssa lukenut aiemmin, mutta kun ei millään tekis mieli maksaa yhdestä putsarista niin paljoa :/ Uskon, että joku halvempi tuote hoitaa hommansa luultavasti yhtä hyvin.
    Noita ihan puhtaita öljyjä olen kanssa miettinyt, että olis oikein mukava kokeilla. Niitäkin on vaan niin perskuleesti, ettei oikein osaa valita mistä aloittaisi, ja mikä niistä nyt sitten parhaiten soveltuu meikinpoistoon. Täytyy pistää tuo kookosöljy muistiin, jos vaikka sitäkin kokeilisin ;)

    Kiitokset kaikille vinkeistä! :)

    VastaaPoista