maanantai 4. heinäkuuta 2011

Erittäin mukava parivaljakko

Käyttööni on eksyny pari aiemmin tuntematonta uutukaista, joista on tullut osa päivittäistä ihonhoitoani.Eli Essential caren First aid lotion ja Icaren päivävoide.
First aid lotionin tilasin vähän aikaa sitten Skinorganicsilta. Tuota nettikauppaa muuten voin suositella oikein lämpimästi. Toimitus oli nopeaa ja mukana oli vielä kaupanpäälliseksi muutama näytekin :) No, takaisin kuitenkin itse tuotteeseen. Eli tämä on siis tällainen monitoimituote, joka lupaa apua vaikka mihin ongelmiin, kuten esimerkiksi. hyenteistenpuremiin, vaippaihottumaan ja pieniin palovammoihin. Itse lähinnä käytän tätä finnien hoidossa. Tämä meinaan rauhoittaa niita mukavasti, vaikka ei nyt niitä ihan yhdessä yössä poistakkaan. Joskus levitän tätä vain näppyjen päälle, joskus lähes koko naamalle, eikä milloinkaan ole kuivattanut ihoani tippaakaan. Ainoa miinus tässä on aivan kammottava tuoksu, kuten teepuuöljyä sisältävissä tuotteissa yleensä on.

Toinen aivan ykköseksi kirinyt tuote on tosiaan tuo Icaren kosteusvoide, RAKKAUTTA! Voide on todella kevyttä (sopii oikein hyvin kesäiholle) ja nopeasti imeytyvää, mutta silti ihan kivasti kosteuttavaa. Tämä sopii tosi hyvin meikin alle. Ei jätä todellakaan sellaista nihkeää tai rasvaista tuntua iholle, mitä luonnonkosmetiikaan kosteusvoiteet tuppaavat harmittavan usein jättämään. Tuoksukin on mielestäni erittäin mieto, ainakin verrattuna esim. Weledan kosteusvoiteisiin.
Kuten kuvasta voi päätellä, on tämä putelo jo aivan loppumaisillaa, mutta aijon ehdottomasti ostaa tätä joskus tulevaisuudessa uudestaankin. Minulla vain on sellainen periaate, että samaa voidetta ei saa käyttää kahta purkkia peräkkäin, ettei iho tule immuuniksi sen teholle (joo, saattaa olla aivan mun omia huuhaa-juttuja :D). Nyt mulla odottaakin jo kaapissa tälle uusi seuraaja, josta tullaan varmaan kuulemaan vielä lisää jossain vaiheessa. Katsotaan onko siitä mitään vastusta tälle lempparilleni.

Niin ja täsmennykseksi vielä, että kummatkin ovat siis puhdasta luonnonkosmetiikkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti