sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kaksi uutta tuttavuutta

Kävin muutama viikko sitten Anttilassa pyörähtämässä ihan muilla asioilla, kun taas jotenkin satuin ajautumaan kosmetiikkaosastolle. Ja tyhjin käsin sieltä ei tietenkään kotiin lähdetty, vaan mukaan tarttui vähän luonnonkosmetiikkaa.



Lip smackerin täysin luonnonmukainen huulirasva, joka maistuu aivan mielettömän hyvälle! Mulle tästä mausta tulee mieleen vähän ne Geishan uudet suklaapatukat. Koostumus on ihanan pehmeää, oikein sulaa huulille. Tämä nyt ei ole mikään superkosteuttaja, eikä tehoa ainakaan mulle silloin kun huulet oikein halkeilevat. Auttaa kuitenkin ylläpitämään kosteutta.
Toinen ostos oli tuo Frantsilan elvyttävä yrttisavinaamio, joka onkin ollut harkinnassa jo pidempään. Tästä on tullut kyllä ehdottomasti mun lemppari. Tämä puhdistaa hyvin ja jättää ihon pehmeäksi, muttei silti kuivata yhtään. Tuote on valkosuklaan väristä mönjää, joka tuoksuu melko voimakkaasti.



Tänä pienoinen yllätys sai hymyn kasvoilleni kun avasin tuotteen ensimmäisen kerran. Mun mielestä kaikki tollaset pienet hauskat jutun on vaan niin söpöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti