lauantai 13. marraskuuta 2010

Kirppistelyä

Olen taas asustellut vähän aikaa Tampereella työharjoittelun vuoksi. Yksi päivä työmatkallani päätin vain ihan poiketa Kyttälän kirppiksellä. Onneksi poikkesinkin, sillä löysin sieltä aivan ihania aarteita ja vielä halvalla, mikä on oikeasti melko erikoista Tampereen kirppiksillä. En tajua miten Tamperelaiset kehtaavat pyytää vanhoista kamoistaan niin kauheita hintoja!
Tässä osa ihanista löydöistäni. Suloinen kullanvärinen sydänriipus maksoi vain 50 senttiä kuten myös nyo rannerenkaat. Tuolla upealla helmisormuksellakaan ei ollut hintaa kuin euro. Ja alla oleva leopardihuivikin lähti mukaan vain parilla eurolla. Hah, olisin voinut maksaa noista vaikka puoletkin enemmän. Kerrankin mulla kävi tuuri kirppistelyn kanssa ja löysin jotain näinkin ihanaa noin halvalla.

Lisäksi mukaan lähti vielä pinkki laukku sekä valkoinen neule, jotka eivät suostuneet olemaan edukseen kuvissa, joten jääkööt ne nyt paremmin esittelemättä.

Mutta asiasta toiseen. Olen siis käyttänyt jo jonkin aikaa Mineralissiman mineraalimeikkejä. Olen ollut erittäin tyytyväinen, enkä löydä niistä oikein mitään pahaa sanottavaa. Tässä on vain päässyt käymään niin, että olen kyllästynyt käyttämään vain kyseistä merkkiä, vaikka se niin hyvä onkin. Päätinkin sitten, että haluan kokeilla Bare mineralsseja, joita on kehuttu suuresti ympäri maailmaa. Niiden peittävyyttä ja silkkisyyttä on hehkutettu niin paljon, että halusin itsekin päästä kokeilemaan. Päätin, että ostaisin ensimmäisen bare mineralssini Kicksistä, jotta sävy olisi varmasti oikea. Lisäksi minulla oli kyseiseen liikkeeseen alennuslipuke.
Ainut asia, joka Bare mineralsseissa minua mietitytti oli niiden sisältämä vismutti, joka saattaa ärsyttää ihoa. Monet herkkäihoiset ovat saaneet tuotteista todella rankkoja ihottumia yms. Oma ihoni on melko herkkä, joten ajattelin pyytää ensin testeriä kokeiluksi miten oma ihoni reagoisi tuotteisiin. No menin sitten ko. liikkeeseen, jossa minulle tarjottiinkin heti apua. Selitin, että olen käyttänyt ennen Mineralissiman mineraalimeikkejä, mutta haluaisin nyt jotain vaihtelua. Myyjä vähän naurahti ja sanoi, että ei mitkään muut mineraalimeikit ole aivan puhtaita mineraaleja muuta kun tämä bare minerals. Yritin vakuutella myyjälle, että kyllä aikaisemmin käyttämäni mineraalimeikit ovat olleet ihan puhdasta mineraalia, mutta eipä hän sitä uskonut. Tässä vaiheessa mulla alkoi jo hieman keittää, sillä tiesin kyllä tarkkaan mistä puhuin, mutta myyjä vain vänkäsi vastaan. No, seuraavaksi sitten otin esille vismutin ja mahdolliset allergiset reaktiot. Tähän myyjä vain pyöritteli silmiään ja sanoi, ettei tuotteissa todellakaan ole mitään ainetta, joka ei sopisi myös herkkä ihoisille, tai joka aiheuttaisi allergiaa. Tuntui, ettei myyjä ikinä ollut kuullutkaan mistää vismuttista. En lannistunut, vaan kysyin rohkeasti testeriä, jotta näkisin miten oma ihoni reagoi. Arvaatte varmaan vastauksen. Hän ei kuulemma voinut antaa testeriä sen takia, ettei tuotetta pysty kaatamaan mihinkään purkkiin?!!!!! Teki mieli sanoa, että haluatko minun näyttävän sinulle miten sitä kaadetaan purkkiin. Marssin pois liikkeestä ja kotiin päästyäni näpyttelin tilauksen feeluniquelle. Kyseinen paketti onkin jo saapunut luokseni ja siitä sitten lisää myöhemmin.

Pistää kyllä vihaksi tuollaiset ammattitaidottomat myyjät. Onko teillä samanlaisia kokemuksia?

ps. En tiedä yhtään miksi tuo kuva on kääntynyt väärinpäin. Yritin vängätä sitä vaikka miten, mutta se ei suostunut kääntymään. Höh, antaa olla.

3 kommenttia:

 1. Kylläpä alkoi ottaa päähän, vaikka en itse kyseistä kohtausta ollutkaan todistamassa. Yleensäkin ärsyttää suunnattomasti mustavalkoiset ihmiset, jotka tietävät kaiken paremmin eivätkä yhtään suostu näkemään sen kuplansa ulkopuolelle. Saattaa johtua siitä, että olen tod. näk. itse juuri sellainen...

  VastaaPoista
 2. No oho. Olipa ylimielistä käytöstä myyjältä!

  VastaaPoista
 3. .Nekku.: Joo täytyy kyllä itsekin myöntää, että saatan joskus ihan vain _harvoin_ itsekin syyllistyä tällaiseen ;D

  Sanna: Hei kiva kuulla taas sinustakin! Ja kyllä jäi minullekin erittäin ylimielinen ja ylpeä kuva myyjästä :(

  VastaaPoista