tiistai 18. toukokuuta 2010

Pitkästä aikaa

Huh, onpas viime postauksesta kulunut paljon aikaa. Tässä keväällä elämä on potkinut oikein kunnolla päähän ja siksi ei ole aikaa/kiinnostusta ollut tätä blogia kohtaan. Tästä eteenpäinkään en varmasti tule postailemaan kauhean säännöllisesti tai usein, mutta kirjottelen kyllä tänne jos jotain mainitsemisen arvoista löytyy :)

Tosiaan viimepostauksessa puhuin Pharmazonilta tulleista Korresin tuotteista. Lähetin tosiaan sinne sähköpostia vuotaneesta putsarista ja vastaus tuli todella nopeasti. Olivat hyvin pahoillaan ja lähettivät heti uuden tuotteen tilalle. Erittäin hyvää asiakaspalvelua siis!

Mulla on viimeaikoina mennyt hermot totaalisesti ihooni! Se on päättänyt nähtävästi aloittaa taas oikein kunnon murrosiän. Itsehän kärsin pari vuotta sitten aknesta, mutta sitten luonnollisempaan kosmetiikkaan siirryttyäni sain sen pysymään kurissa. Aina jotain yksittäisiä näppyjä toki ollut, mutta nyt taas tilanne karannut aivan totaalisesti käsistä. En ymmärrä mistä niitä näppyjä oikein pukkaa sillä olen yrittänyt tehdä kaiken mahdollisen, jotta ne katoaisivat (juon runsaasti vettä, välttelen näppyjä aiheuttavia ruokia, pesen kasvoni laadukkailla tuotteilla aamuin illoin). Vähän aika sitten aloin miettimään, että johtuisivatkohan näpyt liian vahvoista pesuainesta. Ihoni on kyllä aina ollut hieman taipuvainen kuivuuteen ja usein pesun jälkeen naama tuntuu kiristävältä. No nyt päätinkin sitten koittaa jotain miedompia putsareita ja nämä kotiutuivat:Eli vasemmalla Natuviven puhdistusvoide, joka maksoi apteekissa n. 13e. Kaveriksi Herbinan Marja Spa kasvovesi, n. 4e (sopiipa tuotteiden ulkonäkö muuten kivasti toisiinsa!)

Eli kun mikään muu ei näppyihin tunnu auttavan niin kokeillaan sitten tälläistä täyskäännöstä. Enemmän kokemuksia tuotteista on tulossa sitten kun olen testaillut niitä paremmin :)

3 kommenttia:

 1. Olen itse huomannut, että mitä tujumpia aineita näppyjä vastaan yrittää käyttää, sitä pahemmiksi ne äityvät. Hellävaraisuus on pop. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olet back :) Tuo Herbinan kasvovesi näyttää niin herkulta että pitää varmaan itsekin kokeilla...

  VastaaPoista
 3. .Nekku.: Alan kyllä olemaan kanssasi samaa mieltä. Ainakin muutaman kerran jälkeen hellempi puhdistus on tuntunut toimivan paremmin kuin hyvin :)

  Sanna: Juu back ollaaan ainakin toistaiseksi :) Munkin mielestä toi on kyllä tosi söpö pakkaus. Rakastan kaikkea vaaleanpunaista!

  VastaaPoista