torstai 8. huhtikuuta 2010

KorresiaRakastamani Korresin jugurttivoide vetelee viimeisiään. Tämä on valehtelematta varmaan ainoa kosteusvoide, jonka olen käyttänyt loppuun. Olen kokeillut jos minkälaisia rasvoja apteekkituotteista luonnonkosmetiikkaan, mutta jokainen aikaisempi on aiheuttanut aina näppyjä, ja käyttö on pitänyt lopettaa. Tämä jugurttirasva ei todellakaan ole aiheuttanut mitään vastaavaa, päinvastoin ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Koostumus on ihanan kevyttä, mutta silti kosteuttavaa. Tämä imeytyy hyvin ja jättää ihon mukavan mataksi, miksi tämä sopiikin erittäin hyvin meikin alle. En vaihda tätä ikinä!

Kun vanha loppui niin täytyihän sitä uusi tilata. Kuukausi sitten ajattelin tilaavani tämän tilalle vähän tuhdimman hunajavoiteen, mutta nyt kun kevät alkaa olla käsillä ja iho ei ole enää aivan korppu, niin päätin jatkaa jugurtin kanssa. Kesällä tuo hunaja olisi varmaan kuitenkin ollut hieman liian kosteuttava omalle nassulleni.
Tilasin ensimmäistä kertaa pharmazon.gr:stä, josta Korresia saa siis yli puolet halvemmalla kuin täältä Suomesta. Jugurttirasvan lisäksi tilasin myös white tea putsarin, josta olen kuullut pelkkää hyvää palautetta. Tästä kerron sitten omia kokemuksiani myöhemmin. Tilauksen hinnaksi tuli postikuluineen hieman alle 30 euroa, eli ei todellakaan paha. Sokoksella kun tuo pelkkä jugurttivoide maksaa muistaakseni sen 28e.
Tänään siis vihdoin sain tuon tilaukseni. Tuo pääsiäinen kun vähän hidasti saapumista

Tuotteet oli tosi hyvin pakattuja ja mulla oli oikeasti vaikeuksia saada koko pakettia edes auki. Otettuani kuplamuovin pois white tea putsarin päältä, mulle paljastu pikkuinen yllätys.

Tuon korkki oli siis pikkuisen auki ja siksi valuttanut niin, että koko paketti oli ihan limainen. Eihän tuosta nyt paljoa ollut mennyt hukkaan, mutta harmittaa silti. Laitoin palautetta Pharmazonille, ja katsellaan nyt mitä sieltä vastaavat.

Muuten asiakaspalvelu oli ihan huippua! Vastasivat pariin sähköpostiini todella nopeasti ja asiallisesti. Suosittelen siis ehdottomasti tilaamaan Korresia tuolta! Tuolta löytyy myös hyvät ja edulliset valikoimat Avenea ja Vichyä, jos jotain kiinnostaa.
Plussaa myös siitä, että sain kapaunpäälliseksi vielä nämä kaksi näytettä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti