maanantai 24. toukokuuta 2010

Acnicyl

Sain muutamia viikkoja sitten testaukseen Acnicyl cleanserin ja creamin, joista hieman kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Tuotteita olisi pitänyt testailla kuuden viikon ajan, mutta oman kokeiluni jouduin lopettamaan muutaman käyttökerran jälkeen.


Acnicyl cleanser:
Aluksi tämä vaikutti oikein mukavalta tuotteelta. Tämä pesi meikit hyvin ja tuntui sopivan omalle iholleni hyvin. Parin pesun jälkeen ei ihoni enää tykännytkään tästä ja protestoi hilseilemällä sekä punoittamalla reilusti. Lopetin tuotteen käytön suosiolla siihen pisteeseen, etten tuhoasi ihoani enempää. Acnicylin sivuillahan väitettiin tuotteiden sopivan myös herkälle iholle, mutta nähtävästi oma nassuni on sitten superherkkä tai sitten nuo puheet olivat täyttä puppua.

Acnicyl cream:
Aluksi olin ihan fiiliksissä tästä, koska tämä tuntui nitistävän finnejä ihan mukavasti. Tuotetta hetken käytettyäni huomasin kuitenkin, että juuri niihin kohtiin joihin olin iltaisin tätä creamia sivellyt, oli puhjennut tavallista useampia finnejä. Nämä finnit olivat sellaisia valkopäisiä ja märkiä, joita ei oikein saanut mitenkään peitettyäkään. Siispä jouduin lopettamaan tämänkin käytön. Myöhemmin lueskelin useilta keskustelupalstoilta, että monet muutkin olivat saaneet aluksi aivan samanlaisia oireita. Nämä oireet kuuluivat kuulemma ihon puhdistumiseen ja useimmat olivat tämän kauhean finnivyöryn jälkeen saaneet lähes täydellisen ihon. Ihmettelen vaan, ettei tälläisestä puhdistumisvaiheesta puhuta sanaakaan missään pakkausselosteessa, eikä myöskään tuotteen kotisivuilla. Varmasti moni muukin minun lisäkseni on lopettanut tuotteen käytön parin kerran jälkeen ajatellessaan ettei tuote vain sovi omalle iholle. Olenkin tässä hieman harkinnut, että ehkä annan tälle tuotteelle vielä joskus uuden mahdollisuuden.

Omalle ihollini nämä siis tuntuivat olevan hieman liian tujuja. Kannattaa kuitenkin kokeilla jos kärsii pahasta aknesta/erittäin rasvaisesta ja näppyisestä ihosta sillä olen kuullut näiden antaneen helpotusta monellekin ongelmasta kärsivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti