maanantai 15. helmikuuta 2010

Puhdistus

Tällä kertaa esittelyyn pääsevät mun puhdistustuotteet.

Päivittäin:



Aamuisin pesen ihon tuolla acon puhdistusvaahdolla. Tämä on mun mielestä ihan ok tuote. Ei mitään hehkuttamisen aihetta, mutta ei myöskään huonoa sanottavaa. Käytin tätä aikaisemmin myös iltaisin, mutta huomasinkin, ettei tämä putsaakaan ihan kaikkea meikkiä. Ratkaisin ongelman sillä, että laitoin sekaan vähän geelimäistä putsaria ja sillä kaikki rippeetkin lähti.



Jos naamani ei ole aivan ruti kuiva, pesen naamani aina iltaisin Korresin thyme&sage geeliputsarilla. RAKASTAN TÄTÄ! Kokeilin ensin Korresilta saamaani testeriä tästä, ja jo sen ensimmäisen pesun jälkeen ihoni oli selvästi paremmassa kunnossa. Tämä rauhoittaa tulehduksia todella kiitettävästi ja pesee varmasti kaiken lian pois. Haittapuolena tosin se, että joskus tämä kuivattaa ihoa pikkusen liikaa, mutta ei kuitenkaan yhtä paljoa mitä muut kokeilemani nuorelle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitetut putsarit. Oon kuitenkin ajatellu, että hankin kuitenkin tän rinnalle vielä Korresin white tea puhdistusgeelin, joka kuivattaa kuulemma tosi minimaalisesti, jos ollenkaan. Ai niin, yksi huono puoli tuossa thyme&sage putsarissa kuitenkin on; Se haisee ihan samalle kuin clerasil-tuotteet!

Harvemmin:



En kuori ihoani kauhean usein (,mikä luultavasti johtuu siitä, että olen vielä jotenkin alitajuisesti kiinni dr. Hauschkan ideologiassa :D). Teen kuorinnan yleensä max 1-2 kertaa kuukaudessa. Ikinä en ihoani mene tietenkään kuorimaan, jos se on tulehtunut, koska sehän vasta lisääkin finnejä. Enivei, silloin kun ihoni kuirin tapahtuu se The bodyshopin merilevä kuorinnalla. Tästäkään mulla ei ole oikein mitään hehkutettavaa, eikä moitittavaa. Ihan perus kuorinta.



Naamion virkaa hoitaa tällä hetkellä Lumenen turvenaamio, joka kyllä vetelee aika viimeisiään. Oon tykänny tästä aika paljonkin. Tämä tekee ihosta jotenkin tosi puhtaan ja heleän näköisen. Toisaalta talvella tää saattaa joskus olla pikkusen liian kuivattava. Lisäksi ainakin mulla tää kirvelee ihan mielettömästi aina aluksi ainakin nenän ja suun ympäriltä. Toisaalta putelon tuoteselosteessakin lukee, että pieni kirvely kertoo vain tuotteen tehosta. Naamion laitan vähintään kerran viikossa ja joskus jopa kahdesti, jos aikataulut niin suo.

2 kommenttia:

  1. En tiennyt, että Body Shopissa on edelleen myynnissä tuota merileväkuorintaa. Tykkäsin siitä joskus vuosia sitten kovasti, mutta luulin sen valmistuksen lopetetun. Mutta näköjään vaan uudessa tuubissa :)

    VastaaPoista
  2. Jep ainakin viimekesänä sitä vielä oli kun tuon oman puteloni ostin silloin :)

    VastaaPoista