sunnuntai 12. syyskuuta 2010

I'm so in love

Heippa pitkästä aikaa! Kiirettä on pidellyt sitten oikein kunnolla. Muutto on vihdoin viimein saatu loppuun ja tämä kämppä alkaa tuntua jo ihan asuttavalta. Opiskelu uudessa koulussakin on jo alkanut ja kalenteri tietenkin täynnä opiskelijabileitä :D Muutenkin noita koulujuttuja tuntuu olevan aivan törkeän paljon, enkä ole ehtinyt hengähtää ollenkaan.

Nyt kuitenkin kosmetiikkajuttuihin. Mä olen nimittäin löytänyt aivan täydellisen putsarin.Kyseessä on siis Biothermin biosource puhdistusmaito. Ennen vihasin kaikkia maitomaisia puhdistustuotteita, mutta nykyään en voisi kuvitellakaan peseväni nassuani geelillä. Hyi kauhistus, en yhtään ihmettele miksi ihoni oli aiemmin niin ärtynyt. Mutta nyt takaisin itse tuotteeseen. Ostin tämän kesällä Sokoksen alennusmyynneistä n. 25 eurolla, joka ei mielestäni ole mikään paha hinta 400 millilitran putelista. Tämä on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle, eikä ainakaan vielä ole kuivattanut omaa nassuani yhtään. Tosin talvella tämä saattaa olla ehkä hieman liian tujua, ja silloin ehkä sitten kokeilen tämän kuivalle iholle tarkoitettua versiota. Tuoksu tässä on melko mieto ja miellyttävä. Koostumus on omaan mieleeni juuri täydellinen, sillä se ei ole liian paksua, eikä myöskään ihan liirua.
Aikaisemmin tuntemukseni Biothermiä kohtaan eivät olleet mitenkään lämpimät sillä yksi kyseisen merkin meikkivoide sai ihoni kerran aivan kauheaan kuntoon. Siksi aluksi vähän mietityttikin tämän putsarin osto. Onneksi kuitenkin rohkaisin mieleni! Nyt olen löytänyt sen omalle iholleni täydellisen putsarin <3

3 kommenttia:

 1. Minulla sama putsari ollut jo vähän aikaa käytössä. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Jos käyt Saksassa niin kannattaa hamstrata varastoon, Saksan lentokentillä 400ml pullo maksaa 18e.

  VastaaPoista
 3. Sanna: Tämä on kyllä niin parasta! Mulla tosin ruvennu ihonnu vähän talvella kuivumaan, joten piti vaihtaa vähä hellempään putsariin :/

  Anonyymi: Kiitokset vinkistä! Saksaan tekisi kyllä mieli mennä kun siellä kosmetiikka tuntuu olevan muutenkin ihan hullun halpaa!

  VastaaPoista